Ring met vingerafdruk

Een ring met vingerafdruk is een mooie herinnering aan een bepaald geliefd persoon. Als trouwring, bij overlijden of als cadeau. Gewoon omdat je zo’n ring met vingerafdruk mooi vindt. De ring is ook te graveren met een handgeschreven tekst aan de binnen of buitenzijde. Op Pinterest vindt u 1000-en voorbeelden van vingerafdruk trouwringen: https://nl.pinterest.com/explore/vingerafdruk-trouwringen-897790190570/ maar ook op de website van Goudsmid Elcerlyck vindt u vele gedenksieraden en –objecten. Omdat wij heel exact op hele kleine oppervlakken werken, krijgt u in sommige gevallen van ons een loep mee voor het bekijken van de kleine details.

Als u ervoor kiest om de ring met vingerafdruk te gebruiken voor het herdenken van een overleden dierbare persoon, kunt u de ring vullen met een kleine hoeveelheid as. Draag uw dierbare dicht bij u is, met een unieke, exclusieve ring van uw persoonlijke goudsmid Elcerlyck.  

 ring met vingerafdruk

Een ring met vingerafdruk laat u maken in Gelderland bij Elcerlyck

Goudsmid Elcerlyck staat in de provincie Gelderland / Achterhoek al decennialang bekend om het op maat maken van bijzondere sieraden zoals een ring met vingerafdruk. De klanten die sieraden laten smeden door ons, kiezen voor:

 • De eigen stijl in exclusieve sieraden
 • Een professionele goudsmid die wensen om kan zetten in een modern en tijdloos design
 • Het vakmanschap en de bezielende leiding van Luci Aversteeg
 • Uitlichten van speciale momenten door iets moois en tastbaars mee te dragen

Kom langs en bestel uw persoonlijke ring met vingerafdruk in Bredevoort

Het werk uit ons atelier wordt zeer hooggewaardeerd door onze klanten. Op Facebook (https://www.facebook.com/Goudsmid-Atelier-Elcerlyck-198354587000311/) vindt u tal van voorbeelden hoe wij wensen vertalen in dierbare sieraden. Langskomen in het atelier in de Prinsenstraat 6 in Bredevoort, dé boekenstad is ook mogelijk.

Openingstijden:

Wij zijn geopend op dinsdag en vrijdag van 10 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10 tot 17.00 uur. Op maandag zijn we gesloten.

Voor de speciale ontwerpen is een afspraak gewenst.   Hiervoor zijn de woensdag en donderdag gereserveerd. 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Specialiteiten

Goudsmederij Elcerlyck Bredevoort is specialist in:

 • ontwerpen en smeden van asringen en ashangers
 • maken van vingerafdruksieraden
 • vermaken van trouwsieraden
 • gegraveerde sieraden
 • spirituele sieraden
 • lasergravures
 • ring met vingerafdruk
 • dasschuif, oorhangers of een amulet
 • medaillon met daarin verwerkt het handschrift van de overledene

Aan het woord..

"Samen ontwikkelen we ideeën voor een rouwsieraad in de geest van de overledene en passend bij de herinnering: een gouden as sieraad bijvoorbeeld of een zilveren vingerafdruk hanger of armband. In het atelier van goud- en edelsmid Elcerlyck in Bredevoort krijgt de herinnering aan uw geliefde of dierbare vervolgens vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos; as ringen, as hangers, spirituele sieraden, gegraveerde sieraden, een hanger met een foto, een ring met een vingerafdruk, dasschuif, oorhangers, een amulet of medaillon met daarin verwerkt het handschrift van de overledene. Welk sieraad u ook kiest en door ons laat maken, de herinnering blijft levend."
quote speech mark
Luci Aversteeg